Fysio2Fit
Het Aanleg 1
9951 SJ Winsum
0595-442161
06-40566200
vdvegt@fysio2fit.nl
Gezondheidscentrum Winsum De Fysiotherapeut

Wij werken nu onder de vlag van Fysio2Fit!

 
Klik HIER voor alle informatie op de website van Fysio2Fit


Therapeuten vd Vegt Fysiotherapie


Anneke van der Vegt Anneke van der Vegt (BIGnr. 29035257404)
  • algemene fysiotherapie / persoonlijke begeleiding ter preventie van klachten / bindweefselmassage
  • bekkenfysiotherapie (register NVFB) tevens kinderbekkenfysiotherapie
  • kinderfysiotherapie (register NVFK)
Met ruim 30 jaar ervaring in de eerste lijn, heb ik met mensen van alle leeftijden gewerkt. Al die tijd ben ik actief geweest in het up to date houden en uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden, maar heb ook de opleiding voor Kinderfysiotherapeut en Bekkenfysiotherapeut afgerond. Ook de Kinderbekkenfysiotherapie als verdere verdieping heb ik gevolgd.

Het analyserend kijken naar het bewegen van kinderen helpt mij het bewegen van volwassenen te begrijpen. Ook mijn eigen functioneren als sporter heeft mij een brede basis gegeven in het analyseren en begeleiden van mensen met blessures.
Het begeleiden van mensen met beperkte belastbaarheid om zo optimaal mogelijk te functioneren vind ik een geweldige uitdaging.

Last but not least: ik begeleid veel baby's : met voorkeurshouding, huilbaby's, afplatting van het hoofd, vertraagde motorische ontwikkeling.
   
   
  
         
 

  Robert-Jan Kuipers (BIGnr. 39915967804)

  • algemene fysiotherapie
  • dry needling
  • sportrevalidatie
  • post-operatieve revalidatie
Als fysiotherapeut werk ik voornamelijk met met cliënten met orthopedische klachten. Vanuit een grote sportieve betrokkenheid heb ik een grote diversiteit aan voornamelijk sportgerelateerde klachten behandeld. Ik vind het een uitdaging om mensen met een beperking in het dagelijks leven of een sportblessure weer gezond te laten bewegen.
 
Ik heb de Academie Lichamelijk Opvoeding afgerond en daarna de Academie voor Fysiotherapie. Dit geeft voor mij als fysiotherapeut een extra dimensie aan revalidatie, zodat cliënten (sport)specifiek begeleid kunnen worden. Naast de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding Cyriax gevolgd.