Van der vegt Fysiotherapie
Wierdaweg 3a
9951 ER Winsum
tel. 0595 - 442161
anneke@vandervegtfysio.nl
Gezondheidscentrum Winsum De Fysiotherapeut

Last van sportblessures en gewrichtsklachten?
Wij kunnen helpen!


Van der Vegt Fysiotherapie en Sportslim Health Club zijn gaan samenwerken om te zorgen voor een betere kwaliteit op het gebied van revalidatie en preventie van blessures en gewrichtsklachten.
Robert-Jan Kuipers is naast fysiotherapeut tevens sportleraar. Ook Anneke van der Vegt geeft begeleiding in de sportschool.

Onze samenwerking bestaat uit de volgende onderdelen:

Inloopuur

Het komt veel voor dat mensen met gewrichtsklachten aan knieën, heupen, rug en schouders doortrainen. Tijdens het inloopuur kunnen de leden van Sport Slim Health Club met vragen over hun conditie en blessures vroegtijdig tips en adviezen krijgen om zo verergering te voorkomen.

Speciale toestellen

Cliënten van Van der Vegt Fysiotherapie kunnen zo nodig worden behandeld met behulp van speciale toestellen die ontworpen zijn om mensen met gewrichtsklachten te laten revalideren. Deze toestellen die je in de reguliere sportschool niet vaak zal aantreffen zijn onlangs in sport- en revalidatie centrum Sport Slim Health Club geplaatst.

Sportadvies

Cliënten van Van der Vegt Fysiotherapie kunnen worden begeleid in Sport Slim om op een verantwoorde manier te trainen. Een gericht sportadvies kan blessures voorkomen.